A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
0

Adatvédelmi nyilatkozat

Adatkezelés, adatvédelmi nyilatkozat

 

A Műanyagvarázs webáruházban történő tájékozódás, nézelődés esetén nem szükséges regisztráció. Amennyiben vásárolni szeretne, rendelés leadásakor elengedhetetlen néhány adat megadása. Az adatszolgáltatás önkéntes.

A Műanyagvarázs webáruház (továbbiakban: Adatkezelő) a megrendelés folyamán megadott és rögzített adatokat a megrendelés teljesítéséhez használja fel a hatályos adatvédelmi törvénynek megfelelően. Csak olyan személyes adatot kezel, amely az adatkezelés céljának megvalósulásához elengedhetetlen, és a cél eléréséhez szükséges. A személyes adatokat csak a cél megvalósulásához szükséges mértékben és ideig kezeli. Az Adatkezelő a rendelkezésre bocsátott adatokat bizalmasan kezeli, azokat nem adja át harmadik félnek, kivéve azokat az Alvállalkozókat, akik a megrendelés kézbesítéséhez, illetve a szerződés teljesítéséhez szükségesek. Az Ön által megadott adatokat az Adatkezelő kizárólag a megrendelés teljesítésére, a rendelési feltételek bizonyítására és hírlevél küldése céljából tárolja. Adatait harmadik fél részére nem adja át, kivéve a megrendelés teljesítése érdekében Alvállalkozóként működik közre, pl. futárszolgálat, aki a Műanyagvarázs webáruháztól kapott adatokat semmilyen formában nem jogosult felhasználni, tárolni, illetve harmadik fél részére továbbítani. Adatai kezelésekor a Személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII törvénynek megfelelően járunk el.

Az Adatkezelő minden elvárható módon védi a regisztrált felhasználóknak a Műanyagvarázs webáruházban kezelt személyes adatait.

Adatkezelő címe: 1203 Budapest, János utca 45-49.

Adatkezelő elérhetősége:

Telefonszáma: 0630-346-0541

E-mail címe: info@muanyagvarazs.com

Az adatkezelés jogalapja: 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról 5.§ (1) bekezdés a)az érintett hozzájárulása.

Hozzájárulás az adatkezeléshez: A Vásárló regisztrációnál kifejezetten hozzájárulását adja az általa önkéntesen megadott személyes adatainak kezeléséhez.

Az érintettek köre: regisztrált Felhasználók, megrendelést elküldő Vásárlók.

A kezelt adatok köre: a regisztrált felhasználók által a regisztráció során megadott, illetve a megrendelés során megadott, a megrendelés teljesítéséhez szükséges adatok: Név, Elérhetőség (telefon, email), Szállítási cím, Számlázási cím.

Az adatgyűjtés célja: a megrendelések teljesítése és számlázása.

Az adatok megismerésére jogosult lehetséges adatkezelők személye: A GLS Kft. és az e.Logisztika munkatársai.

Az adatkezelés időtartama: A regisztráció során szükségszerűen megadott személyes adatok kezelése a regisztrációval kezdődik és a regisztráció törléséig tart. A webáruház rendszere az adatokat regisztráció nélküli vásárlás esetén 185 napig, míg regisztrált vásárlás esetén 4 évig tárolja.

A vásárló kérelmezheti az adatkezelőnél

- tájékoztatását személyes adatai kezeléséről,

- személyes adatainak helyesbítését,

- személyes adatainak törlését vagy zárolását.

A webáruházban regisztráló felhasználó a regisztráció során megadott felhasználói név és jelszó segítségével, a webáruház oldalaira belépve megtekintheti, módosíthatja vagy törölheti saját adatait.

Ha korábban megrendelést küldött el, akkor a megrendeléshez az elküldés pillanatában érvényes adatok lettek csatolva. A megrendeléshez kapcsolt személyes adatairól tájékoztatást, ezek módosítását vagy törlését az Adatkezelőnél személyesen, telefonon vagy e-mailben kezdeményezheti fent látható elérhetőségek bármelyikén.

Az Adatkezelő a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 10 napon belül, közérthető formában, a regisztrált felhasználó erre irányuló kérelmére írásban megadja a tájékoztatást. Ha a regisztrált felhasználó kérelmét jogosnak találja, akkor haladéktalanul intézkedik a személyes adatainak helyesbítése vagy törlése érdekében.

Ha a regisztrált felhasználó nem elégedett az adatkezelő válaszával, akkor személyes adatai védelméhez való jogát polgári bíróság előtt érvényesítheti, továbbá a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (www.naih.hu/kapcsolat.html) fordulhat.

Eladó a rendeléskor megadott adatokat nem használja fel közvetlen üzletszerzést szolgáló ajánlatok küldésére.

Aki a Műanyagvarázs webáruházban regisztrálja magát, az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadottnak tekinti, azzal egyetért.

Jogorvoslati lehetőségek

 

A Vásárló az Info tv., valamint a Polgári Törvénykönyv (1959. évi IV. törvény) alapján

1. Bíróság előtt érvényesítheti jogait,

2. Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz fordulhat. (1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C. honlapcím: www.naih.hu

Bármilyen adatkezeléssel kapcsolatos kérdéssel, észrevétellel kereshető Turcsán Tünde Poly-Magic Kft. ügyvezető igazgatója, az info@muanyagvarazs.com e-mail címen.

Vevői vélemények
Tanúsítvány

Ellenőrzött webáruház

Garancia

Keress minket a Facebookon!
Látogassa meg a Műanyagvarázs webáruház webüzletet a ShopManian