A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Érdekességek

2016. 07. 13. 19:03:20 Turcsán Tünde
Egy felmérés szerint legtöbben, akik kertes házba költöznek - eleinte -  egyszerű, letisztult kertben gondolkodnak. Szeretnének szép füvet (olyat ami szebb, és zöldebb mint a szomszédé) néhány - lehetőleg gyorsan növő, és gondozást nem igénylő - fát,  és néhány egyszerű, de szép növényt, esetleg tuját. Aztán idővel mindenki felfedezi a saját kertjét, és egyre több kiegészítőt és kerti bútort vásárol, melyekkel otthonossá varázsoljuk a kertünket. Mutatunk néhány ötletet.
2016. 07. 13. 19:17:32 Turcsán Tünde

 

 Az ember egyik legősibb ösztöne a territoriális ösztön, azaz - ahogy az állatok – mi, emberek is kijelöljük a területeink határait: csak amíg, a szarvas, vagy a kutyánk szagmintával teszi ezt, mi kerítésekkel jelzünk, és védjük meg másoktól a területünket. A kerítést építését tehát évmilliós ösztön vezérli, mi mégis óvva intünk attól, hogy ösztönből építs.

2016. 07. 13. 19:21:34 Turcsán Tünde

 

Mindenkinek jól jönne egy olyan manó akinek az a hobbija, hogy minden éjjel csendben, tökéletesen kitakarítja a házat (legjobb, ha rendet is rak), és mire ti reggel felkeltek, minden ragyog a tisztaságtól. Kár, hogy ilyen manója nincs senkinek, ezért legtöbbünknek magunknak kell takarítani. Olvasd el ezt a cikket, és felejts el mindent, amit a takarításról eddig tudtál: mert a takarítás lehet könnyed móka is.

2016. 07. 11. 21:20:21 Turcsán Tünde

 

Ha kertes házban laksz szükséged lesz kerti tárolóra, egy olyan kicsi házra, ahová el tudod rakni a biciklit, a fűnyírót, a kerti szerszámaidat.    Összegyűjtöttünk neked 5+2 érvet, hogy miért az a legjobb, ha a kerti szerszámos házad, tárolód műanyagból készült.

2015. 10. 26. 07:40:00

A minőségi műrattanból készült termékeket egy helyen, webáruházunkban kényelmesen meg lehet rendelni. Kattintson a www.muanyagvarazs.com oldalra, ahol többféle termék között tud válogatni és garantáltan meg fogja találni azt, amit keres! Bőséges választék áll rendelkezésünkre a kerti és háztartási dolgokból.

2015. 09. 22. 07:41:00

A műanyag webáruház színes termékpalettájával várja a kedves Vásárlókat. Az online működő bolt minőségi termékeket kínál eladásra.